måndag 11 februari 2013

"Mera varm i kläderna"

Idag har Manda gått på längre utfärder i vårt hem, smakat (bitit, gnagat) på nya saker. Hon har fått ännu mera fart på och busar på. Hon fick  en grissvans, den var populär. Grissvansen gick att ha både som leksak och som tuggsak. Helt klart bäst hittils.



Natten gick bra också, hon gnällde kanske en aning oftare men somnade snabbt om. Första natten vaknade Manda endast 4-5 ggr men somnade direkt om efter jag satt handen bredvid henne i hennes transportbur. Vi har upp taket plus sidan och så är transportburen placerad precis bredvid min säng. Sedan har vi tidningspapper utanför buren, dit går hon när hon skall uträtta sina behov. Hon sov mellan ca 23.30-7.30.

Vi har också varit ut på en liten premiärtur, vilket var kallt enligt Manda. Vi är endast ut några minuter nu i början för att sakta vänja sig med kylan.






Här kommer en liten film snutt men dålig ljudkvalitet, bara brus.



Ikväll var första gången inte Manda slukade upp maten direkt utan hon åt först efter en halvtimme. Kanske hon har insett nu att i detta huset är det ingen annan som äter hennes mat så hon behöver inte sluka den, annat var det med 7 syskon.

1 kommentar:

  1. Men vilken sötknorr hon är! Kan nästan känna valplukten och den där nakna valpmagen och alla veck å ja! Så kul!

    SvaraRadera