fredag 15 februari 2013

Valpvardag

Här flyger dagarna iväg i ett flygande fläng. Manda blir mera livlig för varje dag som går. Full rulle och däremellan vila. Hon är antingen on eller så off. Kissar gör hon verkligen otaliga gånger försökte räkna ungefär på ett dygn tror jag kom till 25 ggr. Detta medel har blivit flitigt använt, tur jag köpte 2 flaskor på en gång. Hon är med andra ord en vanlig valp :)


Annars så är hon bara för mysig vår Manda, en riktig pärla som fångat alla i familjens hjärta <3


Såhär sover Manda oftast, hon somnar mittiallt och snarkar. Helst vill hon sova nära oss andra, inte i sin transportbur som tidigare.


Läxläsningen är mycket roligare med en hund som sällskap!


2 kommentarer:

  1. Jag minns det var snorkallt det året vi nyss fått hem honom, var inte alls ovanligt att gå ut och kissa mitt i natten och det var 35 grader kallt ;)
    Men det gick bra. Moltas hade ju aldrig varit utomhus hos uppfödarna heller innan. Då det var som kallast var vi ju inte ute längre än att han gjorde ifrån sig, men annars märkte man ju på honom om han började darra, men mest var det full fart så han höll nog värmen själv, för vi var ute och fiskade och så och det har gått bra. Har ju aldrig haft någon jacka eller så till honom, så han har fått vänja sig vid kylan =)

    SvaraRadera
    Svar
    1. Oj de var kallt. Vi har ju inte så kallt här nu för tillfället men ändå börjar Manda skaka nästan med det samma. hon står runt mina fötter och tränger sig helst in mellan de... Vi skulle ju gärna börjat med att gå ut med henne för att kissa men nu använder vi tidningspapper som hon kissar på. Vi har inte heller några kläder åt Manda utan tänker att pälsen borde skydda. Vi brukar vara ut endast några minuter per dag så kanske vi kan öka. Våra uppfödare ville inte vi skulle vara länge ute med en bulldog för de har lätt för att få luftvägsinfektioner men Molle verkar inte ha haft sådana problem. Det skulle säkert vara bättre om Manda skulle springa runt ute och inte typ stå på ett ställe som Molle gjorde.

      Radera