söndag 24 februari 2013

Söndag igen

Oj, tiden har flygit iväg så jag har inte hunnit blogga. Veckan har innehållit massor med jobb, möten och skolningar. Däremellan ska ju familjen och hunden rymmas ocskå så bloggen har fått vänta.

Denna vecka har vi bl.a för första gången gått från sovrummet till vardagsrummet...olaa tidigare ville ej Manda de utan hon vände och gick inte. Vi fick bära henne i stället.

Såhär sover Manda fortfarande. Bredvid min säng med sidor av en spjälsäng runtomkring. Detta har funkat bra. Manda sover från ca 23-7.30 tiden med kanske en gång hon piper till lite och jag sätter med handen till henne så somnar hon direkt om. Vi har heller inte på någon lampa men det har funkat bra. Direkt hon kommer hit så går hon in i "kojan" och puffar i ordning en plats åt sig.


Denna vecka har Manda också blivit modigare ute tidigare stod hon mest vid mina fötter, helst mittemellan de så här:




MEN NU har Manda blivit modigare och tar ut svängarna mera. Snart blir väl svängarna alldeles för stora...






Annars så växer Manda så det knakar, vi har fått öka på matmängden några gånger. Hon kissar "en miljon" gånger per dag på pappret och vissa gånger på golvet, knagar på allt som verkar intressant, älskar att busa och springa, gosa och är helt enkelt så ljuvlig!!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar